lördag 21 april 2012

Så jättegott blev det här!

Hej på er!

Ja, den här pastarätten passade mig helt & hållet. Fantastiskt gott & så mycket smaker! Tycker jag verkligen ni ska testa. Givetvis kommer detta recept från samma källa som de andra två.

Gott & lätt, det gillar vi!
~
Pasta med röd pesto & rostad aubergine.
Till: 2 portioner
Tid: 30 minuter

1 aubergine, delad på mitten & skuren i centimetertjocka skivor
1 rödlök, skuren i tjocka skivor
2 vitlöksklyftor, pressade
2 tsk olja
125 gr fullkornspasta, penne
3 msk röd pesto
100 gr cocktailtomater, delade på mitten
2 msk färsk persilja, finhackad

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg aubergine & lökskivor på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vitlök & ringla över olja. Blanda väl & grädda mitt i ugnen, 200 grader i 20-25 minuter. (Känn så att auberginen & löken är lagom mjuka).

Koka pastan al dente. Låt vattnet rinna av. Blanda med aubergine, rödlök, pesto & tomater. Smaka av med salt & peppar. Strö över persilja!

SMAKLIG MÅLTID!

KRAM

1 kommentar:

  1. Ser supergott ut! Och vad bra att jag fått en matblogg att följa nu också ;) Hur många poäng kan det här vara tro?

    SvaraRadera